SAWADEE THAI ALKMAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sawadee Thai Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 0:11 Heel smaakvol en op tijd geleverd. Goede porties ook.
21 jul 2024 om 21:36 Prima kwaliteit, goed warm, grootte van de porties is zonder meer goed, en ach, bezorgtijd is altijd te lang als je honger hebt. Maar als je een zorgvuldig klaargemaakte maaltijd wenst dan vraagt dat tijd. Blijf zo doorgaan Sawadee Thai!!! Klasse!!!
21 jul 2024 om 12:36 Altijd goed zeker een aanrader !!!
20 jul 2024 om 22:13 Heel lekker en nog steeds goed warm. 10 minuutjes te laat, maar heel vriendelijk. Fijn adresje.
17 jul 2024 om 23:47 Altijd goed eten en goede service. Dank jullie wel!
13 jul 2024 om 11:40 Heel goed van smaak, je zou er ook met 2 personen van kunnen eten
13 jul 2024 om 11:02 Heerlijk gegeten
11 jul 2024 om 19:51 Perfect
11 jul 2024 om 19:50 Altijd heel tevreden maar nu (ondanks specifiek verzoek om het gerecht niet te pikant te maken) was mijn kip gerecht zo pikant (helemaal vol met sambal) dat het gewoon niet te eten was, heb meer dan de helft moeten weg gooien, zonder van het geld!
11 jul 2024 om 10:17 Heerlijk gegeten en het eten was nog goed warm toen het werd bezorgd
10 jul 2024 om 23:43 Het was weer heerlijk! Heel goede Thai! Tegenwoordig haal ik het liever zelf op omdat het vaak koud is wanneer het bezorgd wordt, maar ik moet zeggen, van de week laten bezorgen en toen was het prima! Eten is gewoon goed!
9 jul 2024 om 20:48 Het eten was heerlijk!