SAWADEE THAI ALKMAAR

SAWADEE THAI ALKMAAR Heerlijke authentieke Thaise gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1680 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sawadee Thai Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 8:06 Het bezorgen duurde best lang, zeker langer dan een uur. Maar het was een voortreffelijke maaltijd! Eigenlijk wel het wachten waard.
11 aug 2022 om 21:01 Ontzettend lekker gegeten van 4 verschillende gerechten. Kip, biefstuk en vegetarisch: het was allemaal bijzonder smakelijk. Nette bezorger en het eten was nog flink warm. Aanrader!
8 aug 2022 om 15:42 Eten perfect, bezorging goed. Duurt altijd 1 uur maar als je dat weet an je er rekening mee houden.
8 aug 2022 om 2:48 Snelle levering en lekkere eten.
6 aug 2022 om 22:19 Prima
6 aug 2022 om 20:22 Het was heel goed. Tom kha kai, niet teveel kokosmelk goed gevuld, goed op smaak maar niet te zout. Kip met gember super lekker.
23 jul 2022 om 21:10 Bezorger vriendelijk en beleefd, zou 59 min duren was er ongeveer kwartiertje eerder!
23 jul 2022 om 15:10 Eten was lekker. Alleen jammer dat je er zo lang op moet wachten, gelukkig een hele aardige bezorger. Zeker vaker bestellen. Via hun eigen site dan.
22 jul 2022 om 18:42 Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd.
22 jul 2022 om 10:40 heerlijk eten!
17 jul 2022 om 11:17 Eten zoals gewoonlijk perfect. Levering ook goed. Maar ik geef ook een uur de tijd om te bezorgen.
15 jul 2022 om 20:19 We hadden om half 6 besteld en om kwart over 6 was het eten er nog niet. Dat kan sneller en beter. Daarnaast gaf de app al 20 minuten aan dat het eraan kwam. De communicatie kan dus beter. Eten zelf was prima !